Goalkeeper gloves

Sikker, ingen risiko for personskade…

SIKRE HÆNDER

Hvem vi er?

JSL I / S er en dynamisk udviklende familievirksomhed. Vi leverer målmands-handsker til professionelle og amatører. Vi er den eneste distributør i Danmark af mærker som: Football Maters, Elite Sport, Josef Fischer og andre
Football Masters er et brand som er dedikeret til målmænd, og vi er inspireret af en krigers ånd. Vi deler filosofien om beskyttelse, stolthed og det at give alt hvad vi har på banen. Vi er her ikke for at supplere numre, vi er her for at blive de bedste i vores spil.
Football Masters og Elitesport er et af de hurtigst voksende målmærker som er udviklet kun for målmænd. Vores aktiviteter afspejler dette og bringer os tættere på vores målgruppe end nogensinde før. Vi er stolte over, at vi er helt uafhængige, og vi prøver på at være så tæt som muligt på vores kunder, spillere og forretnings partnere.
Kvalitet er et af de vigtigste elementer i Football Masters og Elite Sport – Vi har mange år på universitetet og viden for os betyder erfaring, som er hele motivet for vores fremskridt; unik patenteret latex, hvilket giver os det giver det bedste greb, holdbarhed og pasform til vores handsker samt et moderne design.
Med udgangspunkt i denne viden samt lidenskab for sport og oplevelse, ønsker vi at levere handsker i højeste kvalitet til amatører og Professionelle målmænd. – Vi formår at analysere markedet, gribe tendenserne og forstå kundebehovet. 
Som Football Masters-målmand handler det ikke kun om at have handskerne på. Vi sætter også vores præg på banen – en erklæring om modstand og en ære i forsvaret.

Vi er Guldpartner hos Tjørring IF

Hvad gør os anderledes?

Footbal Masters og Elite Sport har et team af eksperter, der specialiserer sig i teknologiske innovatione. Vi udvikler vores egne eksklusive materialer til at tage vores handsketeknologi til det næste niveau og give dig en fordel i spilefeltet. Vi forstår, hvad en moderne målmand virkelig har brug for.

Se ind i butikken!

Vores kontoradresse og showroom:

Adresse:
7400 Herning,
Sandagervej 10
 
Åbningstider: 
Mandag-Fredag 8:00 – 16:00 
Lørdag-Søndag efter aftale.
tel. 27581600  ,  60480210